Prikaz vseh 7 rezultatov

Magnetne table so primerne za pisanje z vodnimi flumastri. Uporabljajo jih v  pisarnah, doma, v šolah, na seminarjih, predstavitvah,.. Brez magnetne table si praktično ne moremo več predstavljati kjer se izvajajo skupinske aktivnosti. Nekje se uporabljajo dnevno, drugje pa le nekajkrat na leto. Teblje so emajlirane kar pomeni, da so izredno odporne in imajo dolgo življensko dob v primerjavi z lakiranimi. Emajlirana površina ima veliko prednosti zaradi načina obdelave jekla. Za razliko od lakirane površine, ki se obdela pri 200 stopinj, jeemajlirana površina obdelana s povsem drugačno snovjo pri 800 stopinj. Magnetne table so odporne na kemikalije, temperaturo in praske. Enostavno čiščenje table s krpami in čisto vodo. Table imajo 30 letno garancijo.
Če bi radi dobili največ za svoj denar, potem boste z našo emajlirano tablo zagotovo zadovoljni. Če pa ob tem upoštevate še dolgo življenjsko dobo, garancijo naših tabel (30 let) in morebitno vse pogostejšo uporabo s strani večih oseb, je izbira ustrezne površine toliko lažja.

Magneti za pisarne / šole

Tabla na kolesih

390,00 z DDV
85,00 z DDV
105,00 z DDV
140,00 z DDV
165,00 z DDV
190,00 z DDV
245,00 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.