Showing all 11 results

Kvadratni magneti

kvadratni magneti neodim različnih velikosti in moči. Preglejte našo ponudbo kvadratnih magnetov neodim. Obširen izbor različnih tudi različnih oblik neod magnetov ter magnetnih sistemov. Široko območje uporabe magnetov za delavnice, šole, pisarne,… Magneti so zaščiteni z nikljem proti koroziji.

Neodim magneti so vrhunski tehnološki izdelek, supermočni magneti, združujejo materiale z izjemno stopnjo magnetizma. Uporabljajo se v skoraj vseh panogah proizvodnje in obrti v najrazličnejših dimenzijah, prilagodimo pa tudi polariteto vašim potrebam.

Širok izbor magnetov Neodim na zalogi, ali pa po predhodnem naročilu dobavimo izven standardne dimezije. Kontaktirajte nas na email ali telefon.

Uporaba neod magnetov:

DIY aplikacije, mizarstvo, elektromotorji: (Uporaba neodimovih magnetov v elektromotorjih lahko zmanjša porabo energije), mehanizmi za stavbno pohištvo (mizarstvo), držala za varjenje, brezžično orodje, servo morji, pogoni, kompresorji, magnetna dvigala, magnetni ležaji in sklopke, električni servo volan, pogonski motorji za hibridna in električna vozila (elektromotor vsake Toyote Prius vsebuje en kilogram neodima), električni generatorji za vetrne turbine (samo tisti s trajnimi magneti), namenski NMR spektrometri, v predelovalni industriji se z močnimi neodimijevimi magneti lovi tujka in ščiti izdlke, glasovna tuljava, sinhroni motorji, ročna baterijska svetilka uporablja neodim magnet za proizvodnjo električne energije, zvočniki in slušalke, stikala za vžig e-cigaret, zvočniki za mobilni telefon, taktične povratne informacije in aktuatorji s samodejnim ostrenjem, večina trdih diskov vključuje močne magnete, magnetene letve in prijemala,..

Kvadratni magneti

Neodim Magnet 5 x 5 x 2 mm

0,42

Kvadratni magneti

Neodim Magnetna Kocka 5 mm

0,60

Kvadratni magneti

Neodim Magnet 8 x 8 x 4 mm

0,75

Kvadratni magneti

Neodim Magnet 20 x 20 x 2 mm

1,50
Sale!
Original price was: €5,40.Current price is: €4,50.
120°C
4,50

Kvadratni magneti

Neodim Magnet 20 x 10 x 5 mm

1,65

Kvadratni magneti

Neodim Magnet 40 x 10 x 5 mm

3,24
5,50
250 kg
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.