Magneti za ustvarjanje

so nepogrešljivi za ustvarjanje okraskov ali dekoracij za dom ali delovno mesto. Ali preprosto popravite vaš stari spominek, ki se mu je izgubil magnet.V naši spletni trgovini najdete široko ponudbo različnih magnetov, za vse vaše aplikacije. Lahko uporabite magnete, ki že imajo na hrbtni strani samolepilno folijo za enostavno pritrditev. Ali pa izberete okrogli ali kvadratni magnet, ki ga sami vstavite ali zalepite v vaš izdelek. Za vas smo zbrali nekaj primerov idej kako lahko uporabite magnete za ustvarjanje.

Z vaše stare tipkovnice lahko izdelate magnetke iz tipk, ki vam služijo kot dekoracija ali kot držalo za sporočila.

Magnet 10 x 5 mm

Priporočen izdelek

Z vaše stare stenske uri izdelajte magnetno uro. Na hrbtno stran mehanizma nalepite magnet 20 x 3 mm, za znake številčnice pa lahko uporabite znakce po želji na katere pritrdite magnete 8 x 3 m.

Magnet 20 x 3 mm

Priporočen izdelek

Magnet 8 x 3 mm

Priporočen izdelek

Izdelajte svojo magnetno polico za shranjevanje. Magnete vstavite ali nalepite na polico. Tako boste lahko nanje pritrdili vaše kozarce za začimbe.

Magnet 20 x 5 mm

Priporočen izdelek

S starih plehnatih majhnih posodic izdelajte nosilec svinčnikov za na tablo ali haldilnik. Uporabite magnete primerne za vašo velikost posode. Priporočeni magneti za ustvarjanje so pripeti spodaj.

Magnet 15 x 3mm

Magnet 20 x 3 mm

A title

Image Box text

Potrebujete nasvet ali ponudbo? Kontaktirajte na.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.