Showing 1–12 of 30 results

Okrogli magneti

Okrogli magneti neodim so različnih velikosti in moči.Obširen izbor si lahko ogledate spodaj. Različne oblike neod magnetov ter magnetnih sistemov. Široko področje uporabe magnetov za proizvodnje, šole, delavnice, pisarne,…Okrogli magneti so najpogosteje uporabljena oblika magnetov.

Neodim magneti so vrhunski tehnološki izdelek, združujejo materiale z izjemno stopnjo magnetizmazato mu rečemo tudi supermagnet. Uporabljajo se v skoraj vseh panogah proizvodnje in obrti v najrazličnejših dimenzijah, prilagodimo pa tudi polariteto vašim potrebam

Uporaba neod magnetov:

mizarstvo, DIY aplikacije, brezžično orodje elektromotorji: (Uporaba neodimovih magnetov v elektromotorjih lahko zmanjša porabo energije), mehanizmi za stavbno pohištvo (mizarstvo), držala za varjenje, servo morji, pogoni, kompresorji, magnetna dvigala, magnetni ležaji in sklopke, električni servo volan, pogonski motorji za hibridna in električna vozila (elektromotor vsake Toyote Prius vsebuje en kilogram neodima), električni generatorji za vetrne turbine (samo tisti s trajnimi magneti), namenski NMR spektrometri, v predelovalni industriji se z močnimi neodimijevimi palicami lovi tujka in ščiti izdelke, večina trdih diskov vključuje močne magnete, glasovna tuljava, sinhroni motorji, ročna baterijska svetilka uporablja neodim magnet za proizvodnjo električne energije, zvočniki in slušalke, stikala za vžig e-cigaret, zvočniki za mobilni telefon, taktične povratne informacije in aktuatorji s samodejnim ostrenjem,  magnetene letve in prijemala,..

Širok izbor magnetov Neodim na zalogi, ali pa po predhodnem naročilu dobavimo izven standardne dimezije. Kontaktirajte nas na email ali telefon.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.